Pages

Saturday, 24 January 2009

we went to The Curve..


Hmm...arini kami pegi The Curve hhmm..nyaman...kurang sesak...senang nak jalan..parking pun dekat je dgn entrance...makan senang...beli barang pun senang..maybe sebab dah ramai yang balik kampung kot...tinggal kami je dok kat sini lagi huhuhu..sedihnya..tak pe ada rezeki lain kali kita balik kampung rumah nenek plak ye...
Ni ada pose from my Jenerals kat kat lobby The Curve..ni dah lewat tau..dah nak tutup dh mall nye...ingat nak ajak balik je..tetiba je deme suruh snap photo..bole la..tapi tak nak byk2 tau nak balik dah ni..ish..ish..ish
Kat sini kami makan kat tempat biasa je...kat Little Penang Cafe..mama & ayah belasah nasi goreng..my Jenerals makan nasi dgn sup fish ball tak lupa fav terbaru Damia...cendol hahaha

4 comments:

kiranakia said...

peace tu yang tak tahan tu

emil @ mamamia said...

tu la bdk2 skrg...amik gambar je peace..

khayra peace 5 jari terus!!!!!

Hezrin Ahmad said...

suka nor mkn kat little penang tu... xbest ler sana... pg cuba mkn pizza or pasta kat Vonno lak...heheh

emil @ mamamia said...

skrg ni musim fariz payah makan..at least kat situ ada jugak yg dia nak mkn..

tak pe len kali aku pg cr mkn kat lain plak ye..hehehe