Pages

Wednesday, 14 January 2009

Homemade Tom Yam putih fav ayah


Ooo....patut la pagi2 tadi Damia tanya ada tak baju sport dia..mama kata la ada..nak pakai ke..dia kata tak dia tanya saja..rupa2nya arini kat sekolah teacher pesan suruh pakai baju sports...dia terlupa..lawak la...nasib baik dia tak nangis sebab tak pakai baju sport...lega mama...mulai skrg mama kena ingat tiap2 ari rabu Damia pakai track suit..
Malam ni mama maska..tom yam putih home made...jenuh cari daun salam kat pasar tau.. hehehe..ayah suka tom yam putih ni..tapi buat tak boh cili padi..bole my Jenerals makan skali...smua laju je...ada ikan masak halia, daging masak merah..sayur campur..skrg ni auntie alia slalu balik awal..jadi ramai la kami makan.. baru syok...
Attention..if Uncle Toby read this....only 1 things mama want to say...jangan jeles ha...hehehe

4 comments:

Hezrin Ahmad said...

wednesday mmg kene pakai baju sukan la emi.... hahha

emil @ mamamia said...

tu la...damia tak bgtau dia dok kias2 aje...nasib tak nangis

abHan said...

eeeeeeeeee....tak aci....

Uncle Toby masak cucur hybrid (pancake+cucuq bom) hahahaha...tgkla hasilnya di web album Uncle Toby... itulah akibatnya dah boring tatau nak makan apa :)

emil @ mamamia said...

uncle toby...ada invention baru la...cucur hybrid..canggih..canggih