Pages

Saturday, 10 January 2009

Bangi Kopitiam...by Kid Search





today is saturday...sabtu is saturday..saturday ayah cuti..yeay...tu ayat Damia setiap ari Jumaat..kalau ayah kena pegi office gak ari sabtu sure bengang tahap gaban la dia...

Arini ayah nak pegi cuci keta...kalau cuci sendiri kat rumah..nanti bersih sangat.. bukan keta je terbasuh..rumah luar dalam skali..tak pe la..cuci kat kedai aje...ada satu kedai kat Pusat Komersial Section 7 ayah familiar kat sana...sambil ronda2 tenampak Bangi Kopitiam...Kopitiam owned by Kid Search and Partners.. hhmm menarik..bole di cuba ..

Siap anta keta pegi la kat Bangi Kopitiam...Jalan Plumbum X/7X..dh sampai X dah rupanya sign Jalan Plumbum kat Sec 7 ni rupanya..byk nya jalannya...ni branch Kopitiam Kid ni la kat Shah Alam..n esok ahad 11 Jan @ 2pm ada Jamming bersama Kid..sure ramaikan..maklum la area ni area student..rumah sewa deme...kedai ni baru bukak on 27th December 2008 haritu..kita baru lagi la...

For breakfast today we ordered mee dolly kicap..ni kira mee kicap la...mee hoon tomyam, roti bakar wit scramble egg, nasi ayam..and cendol. Sekarang ni fav Damia cendol..mana2 pun nak cendol..kami yg lain order teh ais je la..sedap..teh ais dia mama reconmend...
So..everybody..bole cuba Bangi kopitiam..kat belakang Pasaraya Bintang Section 7 Shah Alam..sila ye

3 comments:

Hezrin Ahmad said...

kat wangsa maju pun ada... penah pegi sana sekali...

emil @ mamamia said...

hhmm..ko mmg pantas & efficient bab makan ye..

hahaha seropa la

Hezrin Ahmad said...

muahaha.. nak buat cmne dah hobi..