Pages

Thursday, 15 January 2009

Ayam kampung Goreng

Sekarang ni Fariz dah start bunyi nak gi sekolah...kalau dah Damia sekolah..fariz pun nak gi sekolah..sunyi la rumah..tinggal Khayra sorang..nanti makin over la dia..hehehe

Mama plan nak anta Fariz mengaji dengan kakak malam..next month ye...senang kira...

Dinner ada..udang masak lemak cili padi..ni kes telefon mama tanya masak apa dia kata masak lauk ni...hhmmm dok terasa2 je...mcm nak shoot sana..tak kan kot...asal bab makan sampai...malu la..standard kena jaga.. jadi kenala masak huhuhu...bole tak..aci nak jaga standard lagi tu..ppiiirrraaahhh hehehe..ada sup kentang & telur ni resipi kak ummi my Jenerals suka..apa lagi bole masuk menu wajib dah ni..hehehe..ha..ada ayam kampung goreng..pun sedpa dok teringat kat Restoran A. Hassan kat section 13 tu tapi sekarang kat section 7 ni pun ada depan kedai baking sebelah Restoran Linda Onn..hhmm lagi dekat..adoila..sedapnya smua lapar..tapi nak makan kat kedai selalu rasa tak kenyang..hehehe..mana nak control my Jenerals lagi..nak tumpah tu ni lagi..mcm2 la

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

dapur umah aku dah lama xberasap...

emil @ mamamia said...

tak pe you still in the mood of celebrating...dear