Pages

Sunday, 25 January 2009


Kalau weekend paling tidak pun kena bwk my Jenerals gi pusing2 Shah Alam..arini kami cuma bawak deme ni gi SACC je..kat sini pun dah lengang..dah byk kedai tutup sempena CNY...sedih..sedih...
Dinner kami malam ni kat Noodle Station...locationnya kat kedai roti Bread Stories...kedai roti tu dah tutup...mama order white tom yam noodle..kalau tak kata white tom yam..nanti dia kasi tom yam yg campur dgn santan..sedap gak...my Jenerals mcm biasa la...noodle soup wit shredded chicken..ayah tak ingat dia makan apa..ala2 mee goreng la...
Abis makan..pusing2 jap..balik rumah...esok CNY..happy chinese new year and happy holiday to all..ta ta

3 comments:

Hezrin Ahmad said...

baru je lps mkn kat sana smlm...mkn tomyam gak... dgn air apa ntah ada mente2...hehhe

emil @ mamamia said...

ooo..ko pegi SACC gak je..ke kat temp lain..ada class ye..ke ponteng hehehehe

emil @ mamamia said...

ooo..ko pegi SACC gak je..ke kat temp lain..ada class ye..ke ponteng hehehehe