Pages

Sunday, 18 January 2009

Breakfast @ Bangi Kopitiam




As usual..when it come to sunday...no breakfast at home...my Jenerals will request something..anything to ayah..walhal deme ni tak makan pun...maybe ni je time manja2 dgn ayah..arini plan nak gi rumah Mak Tok..sebab Mak Tok nak gi umrah 22 Jan ni..baru balik Europe mak Tok nak gi Umrah plak...sronok Mak Tok ye...
Sebelum tu..gi breakfast dulu..ye ke breakfast ke brunch...new place..lately..this place become our fav place to bring my Jenerals along..senang control..tu je sebab nye...bihun tom yam mama suka...teh ais fav smua..bole la...
Abis makan..terus gi rumah Mak Tok..ada Pak Jenal & family...lepak2dulu..petang baru bawak my Jenerals gi jalan2..mula2 ingat nak gi the curve..tapi dr LDP...jam tak leh nak corner pun cancel la...ayah trus gi Subang Parade..my Jenerals suka roti bakar kat sana...abis 4 set skali order..bole tahan...pusing2 bagi deme ni lari sana lari sini...without restriction..tapi dalam hati..Ya ALLAH sakitnya mata tengok..terlanggar sana terlanggar sini..tapi tak pe..sabar2..tadi kat rumah mak Tok deme ni dh main dgn anak Pak Jenal ada kak Shikah, fahim, Shirah, Hana, Fakruddin & fatih..engine dah panas..tak bole trus tutup nanti blo..tu yg sampai Subang Parade...iengine dok suam2 lagi..kasi can tak pe...
Sebelum balik singgah beli Big Apple Doughnut dulu..amik 1/2 dozen cukup lah...sblom sampai rumah singgah ESSO kat Section 7 ni Mia mintak nak mkn ice cream...kat sini senang gak mama nak control...terjumpa Auntie Dat sembang jap..lama tak jumpa..duduk dekat aleh2 kat ESSO terjumpanya...alahai

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

tu la kalau x leh jumpa kat Curve... kitorang sehari suntuk kat sana...heheh

emil @ mamamia said...

nak buat camana ye...lain kali la tu...ada rezeki kita jalan2 sama ye