Voting

Tuesday, 12 February 2013





Kalau balik Taiping mesti la kena try mee udang kat Kuala Sepetang ni...sebab kami datang time cuti Tahun Baru Cina...so mmg ramsi la pengunjungnya.
Walaupun restorsn ni dh tambah tempat duduk untuk pelanggan tp masih ramai yg menunggu...best meniaga mcm ni.

Sebab time sampai pun tengah panas, org pun ramai...maka bila makanan sampai pun cepat je la menyuapnya...nanti kesian plak kat org lain yg nk mkn..oleh sbb itu...lupa nk belek brp harga sepinggan...kami order 4 mangkuk mee udang special dan 1 nasi goreng udang dan 1 jug air sirap..cost keseluruhan dalam RM 60 kalau x silap....

Here we are....from Taiping with love.....





Thursday, 27 October 2011

Tuesday, 25 October 2011

Sup Tulang & Gulai Ayam



Khayra smlm kena effect allergic dia teruk jgk..abis gatal smua muka...kesian dia tertonyoh2...sbb tu Yaya kena quarantine dari mkn kat luar sampai dia okay balik....untuk Yaya arini ada lauk gulai ayam , sup tulang dan sambal telur...Yaya ni mmg pandai makan skit..lain dari abang kakak dia...dia mmg fav makan sup tulang..kambing golek..haaa boleh ajak dia la...dia makan sup tulang tu punya la bising...tulang tu berat dia nak tarik pun susah...

Saturday, 22 October 2011

Preschool Leaving Certificate




Al Fariz with his scroll...yeee haaaa




Haaa....ni plak second performance choral speaking plak....

Little Caliph Platinum Mini Concert 2011





Al Fariz graduation and mini concert day, mula2 gang senior 6 years ada bacaan hafazan dulu...ni la antara picture yg ayah candid utk Al Fariz....