Voting

Tuesday, 12 February 2013





Kalau balik Taiping mesti la kena try mee udang kat Kuala Sepetang ni...sebab kami datang time cuti Tahun Baru Cina...so mmg ramsi la pengunjungnya.
Walaupun restorsn ni dh tambah tempat duduk untuk pelanggan tp masih ramai yg menunggu...best meniaga mcm ni.

Sebab time sampai pun tengah panas, org pun ramai...maka bila makanan sampai pun cepat je la menyuapnya...nanti kesian plak kat org lain yg nk mkn..oleh sbb itu...lupa nk belek brp harga sepinggan...kami order 4 mangkuk mee udang special dan 1 nasi goreng udang dan 1 jug air sirap..cost keseluruhan dalam RM 60 kalau x silap....

1 comment:

Hezrin Ahmad said...

Amboi lamanya dia cuti blogging hehe