Pages

Wednesday, 28 January 2009

Khayra bengkak bengkak



Awal pagi arini...tengah tido..tapi Khayra tak selesa...merengek aja...ingat kenapa la dgn Khayra ni...dah slalu aje dia merengek..mama pun bukak lampu...tengok2..masyallah..bengkak smua muka dia kesian tengok..sedih aje...
Tapi mata dia pejam...mama cuma sapu calamine lotion aje
Bila dah sapu..dia okay skit..trus bole tido...alhamdulillah
Sampai pagi ni bengkak tak surut2 jgk..so kami bwk le Khayra gi jumpa Dr Amdan(Peadiatric Adek) kat Section 9...kena makan ubat mcm biasa la sshnya..so kami request for an injection utk Khayra spy cepat surut bengkak2 tu...ubat makan ada zyrtec and several others..alhamdulillah...sampai petang dah surut betul dah bengkak2 kat muka Khayra...

4 comments:

Jun said...

apsal tu? allergy sbb makan k emil?

emil @ mamamia said...

hi kak jun..Khayra not sure..maybe pasal makan jgk kot...raya cina...mcm2 makannye...nasib baik surut..kesian tgk muka dia

yg mengutuk tu ramai...kakak abang pun bole tahan mengata dia hehehe

Hezrin Ahmad said...

semoga dia cepat sembuh..

emil @ mamamia said...

thank you auntie...sehari je
bengkaknya..nakalnye tiap2 ari