Pages

Tuesday, 10 February 2009

Qiraati for my kids


Tadi pagi kami breakfast kat restoran Lontong Klang kat Section 7 ni..lepas anta Damia school...kali ni Fariz pun ikut gak..sebab dia bangun paling awal arini...tapi kat Lontong tu mama suka nasi lemak dia...suka sambal sotong dia...
Amik damia balik sekolah mcm biasa..kena "pau" dengan my Jenerals ke kedai dulu..tiap2 ari pun mcm ni..nasib badan...
Untuk dinner mama masak daging hitam fav mama..dah lama tak kena ni...kurma ayam untuk my Jenerals,ikan masak habang, and sayur kubis masak air.. tu je..
Petang tadi..mama dah call teacher Qiraati untuk anta fariz & damia pegi mengaji ..so malam nya anta la deme dua gi mengaji
Sampai je pukul 8pm...rupa2nya class Isnin, Rabu & Khamis...alahai..kenapa tak crite awal2...tak pe lah..esok mama anta damia & fariz mengaji ye
Kita tengok nanti mcmana Ultraman rumah ni pegi mengaji..berani tak..hahahaha

2 comments:

Jun said...

emil..selalu gak g sini..hbby akak suka mkn lontong ni...nnti2 kot terserempak kt sini plak..hehehe

emil @ mamamia said...

tu la..kat sini bila lagi kita nak teserempak nih...tak sabar dah ni..