Pages

Saturday, 28 February 2009

Masak masak ari Sabtu



Kadang2 ari sabtu ada activity kat school Damia...arini ada forum about "How To Teach Your Child Read Fast" anjuran Little Caliph Programme..ye la zaman mama dulu..baca buku Peter & Jane..Ladybird..skrg ni dh zaman lain..kena la blaja kan..kalau tak macamana nak mengajar anak kat rumah...deme ni suka kalau main cikgu2 kat rumah..asalkan cikgu besarnya tak la garang sgt hehehe..i le tu...
Overall...very informative..masalahnya niat di hati nak buat teaching aid sendiri tapi diriku sungguh la tak creative..bab2 ni mama memang fail...huhuhu..nasib baik ayah ada...akan ku praktikkan pada my Jenerals smua..tunggu
Kat sana tadi jugak..mama jumpa Hezrin sebab anak kami sekolah di tadika yg sama..sorang kat Shah alam..sorang kat Kota Damansara..tapi Hakimi is only 4 yrs..tinggi dia..sama Damia...and I really want to congats Hezrin on her new self...new condition..new phase..new everything....welcome to the club of 3 ya
Petang tadi plak ayah ada game kat Padang Utara...so malam ni mama masak la..dah kami tak kemana2..ni la lauk kami malam ni...ada masak lemak pucuk meranti, ikan masak benggali and ayam masak lada seratus..jemput smua

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

A...aaaaaa B...beh beh.... muehehe...
Hakimi ckp... Kakak Damia tu sekolah Little Caliph gak tapi dia kat Shah ALam... Abg Kota Damansara... nape Fariz xsekolah mama... dia kecik lagi ke... nape Afiq anak kawan mama tu xsekolah Little Caliph... byk tul soklan..

emil @ mamamia said...

hehehehe...lawak la hakimi ni...