Pages

Wednesday, 18 February 2009

Ketam Masak Lemak Cili Padi
















Arini activity mcm biasa...arini Damia ada exercise..hasilnya sungguh menakjubkan...socks in pink dah tak bole nak bgtau kaler apa...besukan sungguh dia kat sekolah rupanya ye...
Lately,ramai sungguh kawan2 classmate dia celebrate birthday kat sekolah..Damia dah bunyi dah...nanti turn dia plak..dah siap cakap nak bwk goodies bag nak bg sorang satu..cake la...lambat lagi sayang oii...26 may nanti...insyaallah nanti mama preparekan goodies bag for each and everyone dgn cake utk Damai celebrate dgn kawan2 ye...
Post dinner kami malam ni..mama masak sayur campur salut telur, ayam sambal, ketam masak lemak cili padi,ni dah lama teringin nak makan..api tak sampai hati nak buh cili padi sebab my Jenerals suka kuah lemak..arini sebab ada sup ayam bole la buh cili padi...hhmmm nyaman...ada ikan goreng jgk utk ayah...yg garing2 adik beradik nak hangus hehehe..ikan ni slalu mama goreng bila ayah dah nak dekat makan..panas2 laku oooo....
Ops..lupa brunch kami arini sato nasi impit..Fariz request..kalau dia yg mintak tak bole tolak...sbb jarang2 nak dengar dia mintak...

2 comments:

kiranakia said...

satu hari nak kena pi umah emi nie..makan mesti sedap punya laaaaaaaaa

emil @ mamamia said...

hi nakia..sini makan biasa2 aje...tapi meh la sini..bole sembang2...tekenang2 memory dulu2 hehe