Pages

Tuesday, 24 February 2009

Bihun Pangsit


Tahap tak sihat dah sampai level merah ni ..alarm pun dh bunyi....tapi my Jenerals kena disediakan makanan...nak pikir byk2 dh tak larat...teringat mee pangsit ni kat blog En Mat Gebu...teruskan je la..operasi melaksanakan mee ni yg digantikan dgn bihun as my Jenerals suka bihun...and for this receipe..not bad...budak2 ni suka..abis selamat segalanya..kecuali la..cili, daun bawang tu tak le...bihun..sup...chicken ball nye je la
So...my Jenerals...brunch is served...dozo ye..mama tak sihat la...mama nak beradu sebentar..malam ni apa crita???tengok dulu..kalau larat on..kalau tak mkn luar le ayah ye

3 comments:

kiranakia said...

salam emi..nape dear? tak sihat sebab nak kuar lagi sorang ke? :P

emil @ mamamia said...

salam to you too nakia..kami tak sihat..tapi tak de makna tersirat..mmg musim mama tak sihat...start dr sakit..telinga..kepala..leher..dah lama tak sakit..tak pe la skali skala..heheheh

kiranakia said...

kalau ada pun apa salahnya..:)