Pages

Friday, 20 March 2009

Khayra in Style

Sekarang ni Khayra tiap2 ari nak pakai tudung...tak kisah la tudung sapa..selalunya tudung kakak dia la jadi mangsa...siap ada anak tudung lagi...bengang aje Mia tengok...tak pasal2 mama kena beli tudung lain ganti untuk Mia...yg specialnya Khayra dgn tudung ni..bukan aje...jaga2 dah cari tudung dia..tido siang pun pakai tudung jugak...kalau nak keluar mmg dia nak pakai tudung...picture atas yg kiri tu scene biasa kat rumah kami..Khayra terlelap siang hari dgn tudungnya...pakai shirt long sleeves, skirt, socks,ada hand bag lagi...picture kanan tu..dh tak larat sgt dh..tido2 mama bukak kan tudung dia sbb berpeluh2 tapi tak bole letak jauh2 kalau dia terjaga tak jumpa tudung dia..mau bising dia nanti...tu la cerita Khayra musim ni...musim bertudung...

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

so sweet...

emil @ mamamia said...

hhmm dh dtg dh musim pakai tudung tak nak bukak lsg hehehe