Pages

Thursday, 5 March 2009

Happy Birthday Nurin Khayra Tihani





Alhamdulillah...arini genap 2thn umur my youngest Jeneral...mama tak de buat birthday party..just buat makan2 untuk kami ..and gang2 bujang yg selalu lepak kat rumah kami....
Makin nak 2 yrs cik Khayra ni makin kuat memerintahnya...smua kena ikut kata dia...alahai....susah la duduk dlm kuasa pemerintahan kuku besi ni...
Birthday gift untuk Khayra..tak de yg special...ayah present bicycle je supaya deme ni ada sorang satu kalo tak alamatnya berebut je lah...skrg yaya pun dh ada bicycle..sehari suntuk dia kat luar dok test and error naik bicycle dia hehehe
Kali ni mama tak boleh nak ajak Afeeqah join skali sbb Pak Tuan tak de...tak pe len kali Afeeqah mai na...yg ada cuma kami se "family", Pak Su, Abg Man, Abg Apis, Abg Helmi, Auntie Alia & Uncle Zul..cuba tengok berapa ramai org bujang yg datang...ni smua anak mak long and tunang auntie alia aje yg datang terima kasih ye...
Menu kami mama cuba sediakan..nasi beriani, pulut kuning, ayam rendang ala kampung..ni resipi kak ummi sedap ya ampun...daging dendeng..ni mcm biasa la Mr. Otai..En Mat Gebu...pajeri terung...ni tak de org lain punya fav...Big Boss punya, sup ayam special..ye la..ni kan birthday my Jenerals..hehehe..udang sweet & sour..as everybody fav...ade ke org tak suka udang...






2 comments:

kiranakia said...

So temptingggggggggggggggggggggggg

emil @ mamamia said...

hehehe..biasa aje..meh le sini..kita mkn sama2