Pages

Thursday, 31 July 2008

Tok Ngah datang




















Arini Tok Ngah datang tapi dia duduk rumah Pak Tuan la...bule main dgn Afeeeqah...

As request by Jenerals nak Pak Tuan & family datang nak main mama masak la arini...mama bukan apa..takut Pak Tuan ada plan lain nak bawak Tok Ngah jalan2 cari makan...

So, arini dinner kita makan ramai ramai ye..baru syok menambah..lauk untuk arini ada roti jala, kari ayam, ikan talang goreng 3 rasa, masak lemak pucuk labu, sup sayur(ni lauk wajib)Jenerals kalau makanan tak de kuah kena reject...sambal udang

So..to uncle Toby..ni ada photo attached ya...hopefully lain kali pak Tuan & family datang rumah Jenerals lagi ye...

3 comments:

abHan said...

Hmmm sedapnya, tak acinya. Satgi Uncle Toby nak pi makan Indian food lah kat sini. Tapi tak sedap sangat. Ayam tandoori dia macam krayon, warna je lebih.

emil @ mamamia said...

hi uncle toby..so how's ur indian food..hehehe..

sedap x krayon tu hehehe..hhmmm uncle toby teringin nak makan apa...nnti Jenerals masakkan..tapi kami la rasa dulu...

Hezrin Ahmad said...

huhu...dapurku juga yg xberasap