Pages

Sunday, 20 July 2008

Makan-makan The Series Final Episode..huhuhu















Arini dah ari ahad...dah nak kena balik..tapi sebelum balik..agenda harus diteruskan...

Breakfast ayah cik belikan...arini hujan sehari suntuk...dah siap breakfast, Jenerals smua dah siap..kami pegi rumah Tok Ngah jumpa Tok Nek...seronok Jeneral jumpa Tok Nek..dema ni ada moyang lagi...Tok Nek alhamdulillah sihat...cuma dah berumur la..

Dah abis bo..be..bo..be dgn Tok Nek and Tok Ngah mission to be continue...for lunch kami pegi kat Pumpong, Alor Star kedai ni famous dgn lauk kampungnye and ulam2 yang i pun tak tau nama..main balun je...

Kedai ni jangan datang lunch hour ramainya umat tak terkata..kena datang sebelum org opis klua lunch baru lauk "vogue" hehe..tapi kami terlambat skit...dah puk 3pm..lauk still ada tapi "less vogue" tapi tetap mengancam!!!

Ayah pilih makan hidang lauknya...ayam percik panggang, ulam & sambal belacan, ikan keli goreng & air asam, gulai kawah daging & rebung, sambal udang, sup tauhu jepun & cendawan..hhmm tulis pun kecur air liur..dok teringat lagi ni...alahai..sila lah layan..kalau ke sana..jangan lupa singgah tau...

2 comments:

Min said...

La..akak baru balik dari Alor Setar, melilau gak cari makan kat mana, last landing kat area Pekan Rabu je.. bestnye balik kg kan !

emil @ mamamia said...

la..ye ke..kak min pun ke sana..eiss...miss la