Pages

Wednesday, 23 July 2008

Gulai Ikan Kering in the house















Hmm..pejam celik pejam celik dah ari rabu..sekarang ni musim hujan ke??sejuk...Jenerals smua bangun lambat..ehh silap bukan bangun lambat dia org bangun awal tapi suka nak guling2 lagi..tak nak bangun sejuk kot...apa lagi penuh la mainan dalam bilik plak..huhuhu

Arini..tanya Damia nak makan apa? "mia nak makan sup kuning la"..ha..sup kuning tu sayur masak lemak or kuah lontong hehehe okay siap!!! utk dinner ayah, mama masak gulai ikan kering..bau dia..hhmmm ikan kering talang, sayur peria goreng telur..banyak rupanye peria kat fridge tu..ni last stock dah...and ada ayam rempah...tapi ayam rempah ni hangit skit..ehh bahasa sedap skit..ayam tu terlebih garing..ni pendangan Khayra la ni...cewah..salah sendiri buat salah anak plak..tak patut betul..so..this is our dinner...

2 comments:

Hezrin Ahmad said...

khamis... jumaat... xmasak ke... ekekeke

emil @ mamamia said...

hehe..soklan..mengancam sungguh..minggu ni aku masak isnin, rabu,khamis..hehehe...stock barang rumah dh langsai...jumaat baru dan nak gi shopping