Pages

Sunday, 22 June 2008

Nasa & Fara Wedding

















Arini..wedding day untuk Nasa & Fara kat Sabak Bernam..pagi2 lagi mama dh bangun kena kemas rumah dulu, basuh baju, prepare barang Jeneral2 ni...baju spare, jam Power Rangers & Barbie, susu etc...macam2 ada dalam bag tu...

Janji jumpa Sarip & June kat pekan Kuala Selangor...sampai rumah kenduri puk 1.30pm...org sana kenduri cepat...pukul 10 ke 11 am dh makan..sanding pukul 12pm.. cepat kan...

Abis je kenduri pegi rumah Cik Inur...mak cik ayah kat Sepintas, pegi pekan Sabak Bernam..beli kuih..murah2 sedap plak tu..ayah cari Kuih bakar tapi dh abis..sian dia...pastu singgah Sungai Besar plak..cari apa ye...tak ingat la...huhuhu...ha nak cari kerepek kat pasar tapi pasar dh pindah kat area stadium so..tak jadi lah...on the way balik dh penuh makanan dalam keta

Sebab teliur dgr crite Hezrin makan satay besar kat Satay Hut.. so, we all pun singgah la kat Pekan tanjung Karang makan Satay Hut...bunyi macam Pizza Hut kan..hehehe...mmg besar betul satay dia...mula2 nak pesan satay and pastu nak order food lain lagi..sebab lapar rasa mcm tak cukup je..sekali makan 3 4 cucuk satay besar tu dh kenyang ....tu la..bila lapar nafsu makan sama besar dgn gajah hehehe




2 comments:

Hezrin Ahmad said...

huhu.... best kan makan kat situ.... dh lama xpekena ni....

emil @ mamamia said...

hezrin..ko punya pasal la aku cari jugak satay hut tu kat mana...