Pages

Tuesday, 24 June 2008










For lunch selalunye i masak untuk Jeneral2 ni aje..tapi arini dia org nak spagetthi bologneise biasa je...chicken ball dema dh ratah awai2...hhmmm....simple amatkan...so..i masak untuk dinner dgn ayah je..arini teringin sangat nak masak ikan kicap version Suhana @ http://suhanasweetsavoury.blogspot.com sedap baunye sabab ada rempah kari...saya tak makan ikan pun teringin nak rasa kuahnya...thanks Ana..pastu ada sotong sumbat...tp sotong kali ni tak berapa besar...sumbat dgn minced chicken, bawang besar, garam, lada ikut sedap...then goreng dgn cili kisar skit...ada masak lemak fucuk siap tambah dgn kubis..nak abiskan stok...buh sgala...sekian terima kasih....

3 comments:

Hezrin Ahmad said...

meh sini masak untuk kami sekeluarga...huhu... dah boring makan nasi goreng kedai....

emil @ mamamia said...

hehe..ko nnti bila class dh start singgah sini sblm balik bwk mangkuk tingkat bule aku isikan..hehehe

Hezrin Ahmad said...

takut nanti ko nampak kete aku je terus kunci pagar....huhu... iyela tiap2 ari aku dtg mkn...heheh