Pages

Monday, 23 June 2008

Ketam in the House








Penat semalam tak abis lagi..bila kita gi jalan2 dgn semua Jeneral2...mmg la penat skit...paling letih mulut la..penat nak menjawab..tapi nak buat macamana lagi...bila sampai rumah...ha...ta da...nak punggah botol susu, baju kotor, etc...tu dah jadi daily routine...
Arini kedai laundry i operated awal skit sebab banyak nak kena cuci...my Jeneral breakfast..diaorg mintak Honey Stars and Marble Cake je..senang alhamdulillah...
Arini Khayra banyak kerenah skit...memerap je..asyik nak dukung...hasilnya..apa lagi masak sambil dukung la..hehehe
Dinner i buat..sup ketam request by ayah...actually, i ada skit "INFO" to share wit you guys..Sup Ketam ni elok untuk sesapa yg suspect or mmg lepas buat blood test confirm kena "Denggue Fever"..doctor suggest to have crab soup..i tak tau ada apa dalam sup ketam tu.. tapi time Fariz admitted hospital sebab suspect denggi...doctor suruh makan sup ketam untuk stable kan balik sel darah dalam badan..same goes to ada sorang patient lagi...end up..alhamdulillah..sel darah Fariz recover very soon and the other patient pun recover cepat...so..everybody lets spread this ya..hopefully everybody will be in a good health...insyaallah


2 comments:

yasmin said...

Sedap nye sup ketam tu.. lapar ni.

emil @ mamamia said...

ala..kak min ni...jgn la mcm tu...malu dgr hehehe...kak min and the rest smua expert...saya...novice je huhu