Pages

Thursday, 26 June 2008

Nasi Ayam For Today Guys


Minggu ni turn Khayra buat perangai..perangai apa...perangai "merap"..nak gi dapur pun payah..alahai cik kak kecik ni..

Untuk menenangkan rumah ini buat seketika..ha ha ha..tiap ari isnin sampai khamis kena switch on tv to tv3 at 2.30 - 3.30pm..apa lagi sinetron la...Anakku Bukan Anakku hehehe...baru senyap rumah..


Sebab Damia takut tengok muka syaitan tu pegang ular...so..aman la buat 1 jam sehari..alhamdulillah


okay we talk about dinner plak..actually ni untuk lunch Jeneral2 ni td..arini Nasi Ayam all day..that's it...


sekian terima kasih!!!!!!!!!!!

2 comments:

abHan said...

Sedapnya nasi ayam... best gak kalau uncle toby masak nasi ayam untuk weekend ni kan? Dah tak dak idea la nak experiment apa...asyik2 Brahim saja kena hentam semenjak dua ni hehehe

emil @ mamamia said...

hehe..lawak la uncle toby ni...