Pages

Thursday, 31 December 2009

new make up artist @ inventor @ destroyer???



Sekarang ni...khayra obses sangat dgn beuty or any kind of make over...suka sgt make up...sehari kadang2 tukar baju sampai 3 ke 4 kali...bag sama match dgn fashio baju...kasut tak cerita lagi...oleh sebab itu..kalau kami nak kluar walau pun ke kedai Ali di depan rumah tu pun amik masa ye Tuan2 dan Puan2..sebab nak kena tunggu princess Khayra bersiap...tocang rambut kena betul...kaler gatah rambut dgn clip rambut kena matching..mak aii pening...

Arini..dia sibuk nak make up org lain..smua org dh tak larat nak layan dia...penat okey...make up tak leh berenti...

Nak jadi cerita ..arini dia merajuk sbb tak de sapa nak melayan dia...so dia decide nak make up barbie dia sendiri..all by herself...ada sesapa berani???

Khayra selalu belek make up mama dia..ye la kan...kadang2 kita guna pencil utk eyebrow, eyeliner and even for lipliner...pastu plak ada stick utk eye shadow yg ada glitter tu..dia belek aje..so dia faham each of this things function...it's fine to me...(dalam hati kata...pandai Khayra ye...)

Petang tadi...tetiba Khayra senyum2 datang...kata dia dh make up pengantin...mama was liked okay...pandai Khayra...walhal tak tengok pun lagi hasil kerja member...tetiba....ta ra..presenting...a suffering BFF of Khayra....masyaallah..anak ku..ape dah jadi ni...smua baju kena bukak...make up..ala2 combat pun ye...sabar je la

1 comment:

炫風 said...

我們能互相給予的最佳禮物是「真心的關懷」。 ..................................................