Pages

Monday, 21 December 2009

my2 darling princess "Si Bujur Sireh" make over



Okay ni la antara activity kami kat SACC,Mall arini...dh makan segala..berlari sudah..bergaduh sudah..jatuh pun sudah...pun tak mau balik lai...so ni plak yg dia request...make up time...sebenarnya Mia & Khayra make up tau..tapi mcm biasa la gambar Khayra saja sempat gambar Mia tak dan snap sebab Khayra make up dulu pastu dok sibuk melayan dia itu ini..tak sempat snap gambar Mia..teruk betul la...my 2 darling princess make over...

2 comments:

blogresipi.com said...

comel nye princess ni buat make over! yg kecik tu nape gambar blur blur je? hehe

emil @ mamamia said...

hi ijan...my princess suka betul make up2 ni..nnti i post about her dream make over pose & accessories utk ijan ye..

nnti senang bt bila ijan ada baby girl plak nnti...harus pening mcm kak emil jgk
hahahahaha