Pages

Friday, 31 July 2009

Dinner @ Tanjung Lumpur, Kuantan







Jalan nak ke Kuantan jam jugak petang ni..lepas LDP nak ke MRR2 pun dh jam tinggal selorong
siap berenti makan kat Gambang R & R pastu sampai hotel dalam pukul7pm...gerak dari rumah pun dh pukul 3 lebih...
Dah makan...beli barang2 stock Jenerals untuk malam ni sgala..sebab deme tak nak tido dgn mama & ayah..nak sendiri dgn Kak Ita..tapi tak bermakna mama boleh bersenang lenang ya..tetap akan ada Jeneral yg paling hebat...Khayra bersama...lagi senang jaga Mia & fariz dari dia..hahahaha..
Dah siap mandikan deme bertiga..makan2...baru mama anta gi bilik lagi satu...ayah ada agenda malam ni...dia nak dinner kat Tanjung Lumpur..mula2 pegi kat satu restaurant ni nama apa yek...ade santai..santai la..dia recommend kalau nak ikan bakar pegi kat Restaurant Phuket ni kat sebelah petronas...kami pun terjah le...bab makan sungguh cekap dan efficient.
Makan berdua aje..order melampau pelbagai..ada ikan bakar..(ikan aji aji/ikan tauhu), kailan ikan masin, kerabu mangga yg mmg havean lah..walllaa..,sambal tumis udang petai, tom yam pok tek,
Kenyang perut senang hati..melampau betul....rezeki ..rezei..alhamdulillah
balik...layan Khayra jap sebab yg lain dh pengsan..pastu tido...

3 comments:

kirana nakia said...

wah..main rugby sampai ke kuantan..btw, ajid main utk team apa yek?

emil @ mamamia said...

hehehe..sambil menyelam minum air la tu..ajid main utk x itm...there are called x lion @INTEKMA LION...

Putri Noraini said...

waa...bestnye dapat dating...masa kat kuantan hari tu x sempat nak makan2 kat tanjung lumpur...