Pages

Tuesday, 30 December 2008

Happy Birthday Ayah @ Ajid @ my husband

Hai..arini 30th December 2008...arini birthday Big Boss...happy birthday

Fyi, my husband fav sport other than football is RUGBY...he used to be rugger too at one time..

actually banyak team fav dia.. tapi England Rugby Team is my fav too..not because they play good...but because of the rose..ohh...cantiknya logo deme ni..hehehe bole tak mcm tu...

So..for his suprise birthday party i do invite his officemate..okay ya Consoline Sdn. Bhd.. do come ya..
smua datang kecuali Izah yg tengah maternity leave kat Kedah, Indra kat Melaka, mawi mana entah ilang...
thanks guys...

Trillion thanks to Kak Min who had fulfill my dream to make him a rugby ball cake for his birthday this year..ha..ape..berapa umur Big Boss...okay guys he's turn 35 this year..aci tak ayah...

Actually kami ada follow up check up untuk Khayra arini...alhamdulillah Khayra dah fully recover.Senang hati mama dengar Khayra dah sihat...active balik..Lepas abis check up dah pukul 2pm..ayah nak gi office jap dia kata...pastu gi rumah kak min...balik baru nak masak..Ya ALLAH sempat ke...ayah plak tak kan nak suruh tolong kata suprise kat dia...plak tu semalam dia tak tido langsung sebab siapkan tender...alamak...YaALLAH..biarla my Jenerals buat perangai elok2 ya...i have a restricted time ni..

Bila dah jemput tu kena la masak2 kan..mama masak nasi minyak, ayam merah madu. daging hitam ketumbar, acar ikan tenggiri, ayam goreng berempah...ni masak kalah marathon beb...

Ha...ayah suka kek lapis dayang...aritu dah order dari Dayang ..so.. arini kita jamu smua makan ye

Antara yg datang jamuan makan kami ada...Abang Yusaidi & Kak Ija family, Zam & Nor family (anak sulung deme ni Afiq birthday sama dgn big boss..kira celebrate skali la), Arif & Emi family, Pijol & Hannan family, Jalut & Siti family, Naimah and Siti...cukup kot..smua i dh listed...thanks ya...my Big Boss was so suprise and shock...million thanks to you all...Happy Birthday Ayah..moga sihat, selamat, berkat, sempurna hidup kita sekeluarga..amin

2 comments:

abbas said...

Happy birthday en.ajid...
sori la kalo lambat wish...
nampak menarik la kek rugby tue...
bleh buat tempahan ker?
hehe...

budak praktikal 2008 - faris & adib

emil @ mamamia said...

hi there..faris & adib..how are you doing..okay..thanks for the wish ya...rugby cake dh selamat dh...