Pages

Monday, 26 October 2009

Pak Su 2nd follow up









Setiap hari Isnin..bermula la agenda biasa..iaitu ari paling liat nak mengejutkan Mia bangun ke sekolah...mak aii...macam biasa..kalau ada free time kami pegi breakfast plak lepas hantar Mia...
Tapi arini...kami kena bawak Pak Su ke doctor utk follow up check up...sebab last check up last friday..doctor tak puas hati dgn results kidney Pak Su..the test on him were to find out either there will be any affect from the medication to his kidneys...ye la kan..org consume macam2 ubat....takut jgk nanti belakang2 effect yg lain bahagian plak...
So arini...sampai terus Pak Su amik darah utk buat blood test..alhamdulillah..the result is excellent...the kidneys condition is very good..the blood pressure pun coming down..same goes with sugar level...alhamdulillah..moga la Pak Su cepat sembuh..
Utk dinner malam ni ada ikan goreng garing, mix vegies soup, sup ketam dan ayam panggang berempah...sila2 smua jamu selera

3 comments:

maklongskitchen said...

Salam Emil, happy to know your Pak Su is getting better. Insya Allah Maklong doakan dia cepat sembuh. Maklong harap petua Maklong dapat memberi manfaat.

blogresipi said...

Paksu sakit ape akak? kena amik ubat banyak jenis ke?

emil @ mamamia said...

dear Mak Long: thanks alot...you've been very informative to me..

ijan: hhmm pak su ni kena stroke attact time bulan open house aritu..ubat hmm tak yah serita la...sekampit sekampit skali angkut