Pages

Tuesday, 18 August 2009

Lunch @ Famous Thai





Ini ari..mama pening kepala la...betul2 pusing...smlm nak tido pun tak bole....berpinar2 rasanya...dh nak dkt pukul 12pm nak gi amik Damia..Fariz plak sound nak gi makan kat somewhere la...dia boring agaknya environment kat rumah...lagipun Fariz ni skrg susah skit nak makan...
Sejak tak berapa sihat ni..mama macam terasa2 nak makan kerabu mangga..time kat Kuantan aritu..ingat nak repeat kerabu mangga kat Tanjung Lumpur tu..tapi aritu tak de plak stock mangga deme...so kene repeat kat sini la...
My Jenerals pekena nasi & sup sayur...and me dan kak ita soru nasi goreng thai la...Mia ada extra...ABC...cik kak sorang ni pengemar ABC dengan cendol...

2 comments:

kirana nakia said...

salam
aik..tak sihat? nape yek? kerabu mangga? nape yek?

emil @ mamamia said...

salam nakia..

tak de apa2..cuma bila tak sihat rasa tekak tak sedap...kerabu mangga sangat enak..hehehe

i repeat...tak de apa2 tau