Pages

Saturday, 1 August 2009

Kuantan 10


Semalam petang lepas sembayang Jumaat buat tu..buat ni...dh nak pukul 4pm baru gerak dari rumah ke Kuantan...kami gi Kuantan sebab ayah ada rugby Kuantan 10.
Kebetulan banyak betul orang kat Kuantan..macam2 activity ada..kami rest kan Vistana kat jalan nak ke Teluk Cempedak...kebetulan kat hotel ni pun byk on going function..ada wedding..ada program astro la mcm2 la..mmg pack..
Ayah game ari Sabtu & Ahad...so ni kesempatan my Jenerals to santai2 kat hotel n mandi pool
Ingat hati nak ajak gi jalan2 kat Berjaya megamall tu..tapi soran pun tak nak ikut
smua nak duduk aje..
So agenda mama cuma..pagi hantar ayah ke padang petang jemput...

2 comments:

blogresipi said...

Banyaknye makanan... penuh satu meja.hehehe

emil @ mamamia said...

hehehe...over betul kalau jumpa makanan kan...buruk betul perangai...