Pages

Sunday, 30 November 2008

Little Penang Cafe
















Ari ahad ni...more to santai and rileks...pagi ingat bole la breakfast kat mana2 kopitiam sbb Damia mmg suka roti bakar...kat rumah tak sama dia kata...tapi...brunch jugak akhirnya...pusing sana..pusing sini..tak tau nak makan kat mana..my Jenerals keep request nak makan The Chicken Rice Shop....ayah tak nak..lastly..beralah jgk...pg Shah Alam Mall..mula2 pegi TCRS layan my Jenerals dulu...pastu..ayah layan nasi Pelita plak...mama ikut je...hehehehe..dah tu balik..


Arini Auntie Alia convo...congrats to you sis....petang baru diaorg balik...Mia & Fariz dh bunyi bila nak gi jalan2 ni...lepas Asar la...ha...damia suka betul pegi The Curve..layan je la,dinner kat Little Penang Cafe..ordered nasi goreng for ayah and me...my Jenerals ordered nasi lemak and sup fish ball..mana gambar???gambar tarak..tak sempat..deme sibuk nak makan ice cream la plak kat sini..alahai....









3 comments:

hezrin said...

Little Penang Cafe... xbest arr.. mahal tp xsedap

abHan said...

Chewah, layout baru nampak blog ni...cantik...ada kaler pensil Fariz punya ka? Hehehe...Fariz dok tekun lukis dan kaler lagika?

La...Khayra dah besaq...Uncle dah tak kenai...dia pun mesti tak kenal Uncle...

Dill-Cakes said...

Salam emil
amboi blog makan2 ajer..xtvt makan kek takde ke..?hee..hee...
my fondant cuppies RM 50 ajer perset(12pcs).kalau berminat email saya.Ni saya berjaga malam dok buat set cuppies hantaran..nanti saya post dalam blog..selamat menjamu mata yaa