Pages

Tuesday, 5 August 2008

Khayra's Week






For the last few days ni...Jeneral Khayra ni merengek aje....tak diam langsung...kenapa lah minggu ni bad week for her...buku di tangan dia jatuh pun dia nangis....so hereby..i declare this week is...Khayra's Week..amacam okay..
Damia mengaji monday, tuesday,thursday and friday...start puku; 8pm sampai 9pm..kalau ayah lewat..makan ready made or apa2 balance je la...Damia mengaji tak bule tinggal nanti dia nangis..tak pe awal2 ni mama tunggu ye.
Nanti mama upload gambar ustazah Damia..hehehe
So..dinner arini..ni je la nampaknye...masak lemak telur tu Jeneral request..tapi dema ni tak nak telur itik..telur ayam je..sebab nak makan putih telurnye aje dgn kuah lemak..for mama and ayah ada sambal tumis udang & kacang panjang and asam pedas ikan cencaru untuk ayah..ala..blasah je la ayah ye...
















2 comments:

MamaFaMi said...

Sedapnya lauk yang dihidangkan!

emil @ mamamia said...

salam to you mamafami..lauk kami biasa2 je..org novice la katakan...janji perut kenyang je...cantek cuppies kat sana...suka