Pages

Monday, 15 February 2010

CNY celebration @ Menara Kuala Lumpur



Dah seminggu cuti sekolah ...biasanya mmg kami tak ke mana pun bila school holiday..sesak ..pastu smua dh kene surcharge..tapi bila Mia dh start school ni kesian plak..bila nak start cuti sekolah je..nnti kawan2 dia akan cerita plan parents masing2 utk cuti nnti..Mia slalu balik tanya..apa plan kita mama..sedih dengar...

so minggu ni..sempena chinese new year kali ni..kami mmg tak ke mana..so...end up kami cuma pegi ronda2 kat Kl aje...kali ni kami ke Menara KL..aci la ye my Jenerals..mmg ramai pun..kalau nak ke menara peninjau tu mmg lonngg lonnggg "Q" nya...so..we decided ke restaurant & ke menara peninjau tu kalau sempat..

Lepas selesai upacara memenatkan diri kat sini..kami ke KLCC plak..mmg sengaja sebenarnya nak cari "Lion Dance"....kasi gempak skit..sbb my Jenerals smua mcm kecut perut skit bila dgr lagu lion dance tu hahahaha

2 comments:

v奎峰奎峰 said...

Unable to give you a heart. so have a reply to push up your post. ........................................

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi dearie!!! hru doing??? Whoaaa...ur chicken varuval looks sinfully delicious lor! Thanks for trying out the recipe ya! ;)