Pages

Wednesday, 3 June 2009


Ha..sampai terlupa dah aritu ada beli rebung...ayah teringin..kesian dia...kalau nak kene la makan kat luar slalunye..sbb i tak reti atau tak penah makan sgala ni sblm ni..tapi..mesti la kene blajakan...slalu tgk org masak rebung...penah skali je try..diaorg masak gulai..okay..not bad..i bole telan..so ada satu aritu i beranikan diri offer ayah utk beli rebung buat masak kat rumah..fewwwitttt!!! caya la...caiyoookkk
Jenuh ronda sana..ronda sini..last2 terbekenan nak masak cam gini..terhasil lah...daging salai & rebung masak lomak (resipi mat gebu), honey sesame chicken (resipi kak ummi), tom yam dan ada chocolate cheese marble..(ni resipi yatt) thanks guys....

2 comments:

blogresipi said...

Wah...semua lauk nampak sedap... especially rebung n daging salai masak lemak tue... huhu..lapar pulak.

emil @ mamamia said...

salam thanks ye sbb sudi singgah..sini lauk besa2 aje...hhmm...skali skala pekena rebung & daging salai...walla...happening ye...yok yok...cuba cepat hahaha